Opskrifter
Kend din sild
Sild og bæredygtighed
Sild og klima
Sild og sundhed
Om vild med sild
Nyhedsbrev
Gør noget ud af weekenden
Karrysild med æble og ristet rugbrød
Karrysild med fennikel og estragon
Dild sild med knækbrød
Sild med æble og sellerislaw og kartofler
Marineret sild med mild sennepscreme & porre
Wrap med sildecreme og sprød salat
Salat a la nicoise
Kryddersild med syltede løg og æble
Kryddersild med æg, løg, brøndkarse og citron
(Næsten) hjemmelavede karrysild
Nordiske Tapas
Marineret sild med "Djævleæg"
Friterede snack-sild med wasabi-mayonnaise og koriander
Stegt syltet sild med peberrod, æble og rødløg
Kryddersild med kogte kartofler, radiser og rygeostcreme
Grillet nordsøsild med pærer, bagte løg og karse
Bagt yoghurtsild med ris og krydret agurkesalat
Bagt kartoffel med røget sild, cremefraiche, purløg og rødløg
Sild marineret med kirsebær, sort peber og lakridsrod, hertil cremefraiche, rødløg og kapers
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få opskrifter og ny viden om sild, bæredygtighed og sundhed. Direkte i din indbakke.
Tak, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Alle felter skal udfyldes
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.