Dild sild med knækbrød

Marinerede sild med dildcreme, knækbrød cremefraiche, dild, agurk og radiser

Let ret til to

Den perfekte forårssild. Nyd den med knækbrød, rugbrød eller med kogte kartofler som super nem aftensmad.

Sild:
1 glas marinerede sild (300 g)

1 dl cremefraiche

1 dl tyk yoghurt

1 tsk. dijonsennep

3 spsk. fint hakket dild

1 spsk. fint hakket purløg

salt og peber

Desuden:

2-3 skoleagurker, eller ½ agurk

4-5 radiser

peber

lidt plukket dild

knækbrød

Afdryp silden og skær den i mundrette bidder.

Rør cremefraiche med yoghurt, sennep, dild, purløg, salt og peber. Smag til.

Servering:
Anret dild sild med tynde skiver af agurk, radise, peber og lidt plukket dild.

Servér straks med godt knækbrød.

TIP: Krydr gavmildt med peber, det smager dejligt til denne cremede sild.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.