Karrysild med æble og ristet rugbrød

Karrysild med forårsløg, æble, rødløg og ristet rugbrød

Let ret til to

Helt enkel karrysild med sprødt rugbrød til. Hurtig hverdagsmad!

2 tykke skiver rugbrød

lidt olivenolie

salt

Sild:

½ glas karrysild

1 æble

2-3 forårsløg

1 spsk. hakket rødløg

Skær evt. rugbrødet i stave. Rist rugbrødet i olivenolie på en pande i 3-4 minutter i alt. Krydr det med salt.

Sild:
Skær silden i bidder og vend den med lidt af lagen.

Skær æblet i små tern og snit forårsløgene fint. Gem lidt til topping og vend resten med silden og hakkede løg.

Servér sild toppet med lidt æble og forårsløg og med ristet rugbrød til.

TIP: Det er en god måde at pakke sild på, hvis du vil have dem med til frokost eller på tur, at lave et bæger med sild og pakke rugbrødet ved siden af.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.