Karrysild med fennikel og estragon

Rugbrød med sprød salat og karrysild med æble, estragon og fennikel

Let ret til to

Det er så godt med estragon til karrysild! Her endnu bedre fordi der også er sprød fennikel. Spis retten til frokost eller aften. Eller…. Måske til morgenmad!?!?!?!?

½ fennikel

1 æble

lidt hvidvinseddike

2 skiver rugbrød

evt. smør

2-4 salatblade

½-1 glas karrysild

lidt plukket estragon

Skær fenniklen i super tynde skiver. Skær æblet i slanke både og vend begge dele med en smule hvidvinseddike.

Anret rugbrød, evt. smurt med salat, sild og top med fennikel, æble og estragon.

Servér straks.

TIP: Du kan komme den skårne fennikel i iskoldt vand og på køl eller frost i 5-10 minutter inden brug, så bliver den helt sprød og flot.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.