Kryddersild med syltede løg og æble

Kryddersild med syltede løg og lune æbler og blød timian (rugbrød, knækbrød eller kartoffel)

Let ret til to

Servér evt. retten med kogte kartofler. Det er super nem hverdagsmad.

½ dl sukker

½ dl lagereddike

2 små rødløg

1 æble

2-4 kryddersildefileter

lidt timian

rugbrød, knækbrød eller kartofler (viser rugbrød)

Kom sukker og eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet.
Pil løgene, halvér dem og kom dem i lagen. Lad dem simre med i 2-3 minutter.
Skær æblet i slanke både. Sluk lagen og kom dem sammen med løg, men uden at de er over blusset. Lad det hele trække i 2-3 minutter. Afdryp.

Anret sildefileter med løg, æble og timian og servér straks med rugbrød, knækbrød eller kartofler til.

TIP: Det smager super godt med kogte kartofler og cremefraiche til denne sild.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.