Kryddersild med æg, løg, brøndkarse og citronskal

Kryddersild med hakkede æg, løg, brøndkarse og citronskal

Let ret til to

Æg og citronskal er dejligt til sild. Det passer godt til både marinerede og kryddersild. Kan du ikke skaffe brøndkarse, kan du bruge lidt rucola.

2 æg

½ løg

2-4 kryddersildefileter

brøndkarse

lidt citronskal

2 skiver rugbrød

Evt. smør

Kom æggene i kogende vand og kog dem 8 ½-9 minutter. Skyl dem i koldt vand, pil dem og hak dem.
Hak løget fint.

Afdryp sildefileterne og anret dem med hakket æg, løg, brøndkarse og lidt revet eller strimlet citronskal.

Servér straks med rugbrød og evt. smør til.

TIP: Hvis du gerne vil have løgene lidt mildere, kan du lægge dem i koldt vand indtil servering. Afdryp godt.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.