Marineret sild med “Djævleæg”

Til hver person skal du bruge:

  • 1 hel marineret sildefilet
  • 1 æg
  • 20 g cremefraiche 38%
  • 1 knivspids paprika
  • 1 dråbe Tabasco (eller en knivspids tørret chili)
  • 2 rugbrødsstænger
  • 30 g salat

Evt. lidt pyntekaviar, lakse- eller stenbiderrogn

Denne ret er super-enkel: Kog ægget til det er hårdkogt og halver det. Fjern blommen (gem hviden) og bland den op med cremefraiche, paprika og Tabasco. Sprøjt fyldet tilbage i de halve æggehvider. Skær rugbrødet ud i aflange rektangler og rist dem på panden med lidt smør indtil de er sprøde. Server silden på lidt salat med de to halve ”djævleæg” og rugbrødsstængerne til.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.