Marineret sild med mild sennepscreme & porre

Marineret sild med mild sennepscreme, karse, æg, porre og kapers

Let ret til to

En super god vintersild med sprød porre og sennep

Æg:

2 æg

Sennepscreme:

2 dl cremefraiche

1 tsk. dijonsennep

1 spsk. grov sennep

1 dl fintsnittet porre

2 spsk. hakkede kapers

salt og peber

Sild:

4 flotte marinerede sildefileter

4 stykker rugbrød

lidt fintsnittet porre til pynt

masser af karse

Kom æggene i kogende vand og kog dem i 6 ½-7 minutter. Dræn vandet fra og skyl æggene i koldt vand. Pil dem og halvér dem inden servering.

Sennepscreme:
Rør cremefraiche med dijonsennep, grov sennep, porre og kapers. Smag til med salt og peber.

Sild:
Anret sild på rugbrød. Top med sennepscreme og halve æg og pynt med porre og karse.

Servér straks.

TIP: Du kan lave cremen på tyk yoghurt, hvis du vil have den mindre fed.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.