Pebersild med kørvel og agurk

Til 4 personer:

4 modnede saltsildefileter (alm. marinerede sild)

½ dl brun eddike (som sherryeddike, eller lagret æbleeddike)

1 dl. olivenolie

½ spsk. groft knust sort peber

½ spsk. knust rosapeber

½ agurk

½ rødløg

20 g. frisk kørvel

2 dl cremefraiche

Groft surdejsbrød

Fremgangsmåde:

Pisk eddike, olie, sort og rosa peber sammen. Skær sildefileterne i stykker og lad dem trække i marinaden i minimum ½ time, gerne mere.

Agurken skrælles og skæres ud i mundrette bidder, løg skæres i tynde strimler og kørvel hakkes groft.

Ved servering vendes agurk, løg og kørvel sammen med den eftermarinerede sild og serveres med cremefraiche og brød.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.