Salat a la nicoise med kryddersild og æg

Salat a la nicoise med kryddersild, æg, kartofler og radiser

Let ret til to

Denne salat er super nem at lave og inspireret af den klassiske salat nicoise med tun. Den krydrede sild passer super godt her til nem aftensmad eller frokost.

2 æg

Dressing:

2 tsk. dijonsennep

4 spsk. hvidvinseddike

4 spsk. olivenolie

salt og peber
Salat:

2 hjertesalater

5-6 radiser

½ rødløg

300 g kogte kartofler

100 g gode oliven

2 kryddersildefileter

Kom æggene i kogende vand og kog dem i 6 minutter. Skyl dem i koldt vand og pil og halvér dem.

Dressing:
Rør en dressing af sennep, eddike og olivenolie. Krydr med salt og peber.

Salat:
Pluk salaten groft og anret den i to dybe tallerkner.
Skær radiserne i tynde skiver, snit rødløget fint og skær kartoflerne i mundrette stykker. Anret det hele på salaten sammen med oliven og strimler af sild.
Top med æg og krydr med salt og peber.

Servér straks, evt. med godt brød til.

TIP: Du kan også bruge små benfri sild til salaten.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.