Sild med æble og sellerislaw og kartofler

Marinerede sild med dildcreme, knækbrød cremefraiche, dild, agurk og radiser

Let ret til to

Dejlig, nem aftensmad eller smuk frokost.

Sellerislaw:

2 spsk. mayonnaise

½ fed hvidløg

2 spsk. hvidvinseddike

½ tsk. sukker

50 g knoldselleri

½ æble

1 spsk. fint hakket purløg

salt

Sild:

1 glas sild (300 g)

evt. cremefraiche

½ æble

lidt hakket purløg

kogte kartofler

Sellerislaw:
rør mayonnaise med lidt presset hvidløg, eddike og sukker.

Skær sellerien i super tynde strimler eller riv den groft. Skær æblet i små tern og vend begge dele med dressingen. Smag til med purløg og salt.

Servering:
Skær silden i grove stykker. Skær æblet i små tern. Top sild med cremefraiche, æble og purløg og server den straks med sellerislaw og kartofler.

TIP: I Sverige får man tid sild med cremefraice og kartofler. Det smager så skønt. Her er slawen ellerede cremet, så det er en smagssag om du vil have ekstra cremefraiche.

Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.