Sild er bæredygtig mad

Hvad er bæredygtighed egentligt?

Når noget er bæredygtigt, betyder det helt enkelt, at en ressource udnyttes på et niveau, hvor den kan forny sig selv. Det er derfor vigtigt at tænke bæredygtigt, så vi ikke ødelægger jordens naturlige ressourcer.

Derfor er sild super bæredygtig

Nordsøsilden er en af havets mest talrige fisk, og bestandene er ikke i fare for at blive overfisket med de nuværende regler og fiskerimetoder. Danske fiskere benytter desuden skånsomme fangstredskaber – flydetrawl og not. Silden er hermed en af de mest bæredygtige danske proteinkilder, som du overhovedet kan sætte på bordet – i hverdagen og i weekenden.

Råsyltet sild med hvide asparges, enebærcreme og karse
Saltstegt sild med peberfrugt, paprikasovs og dildsalat
Pebersild med kørvel og agurk
Sushi-sild som shiso wrap og marinerede ris
Grillet sommersild med rørt friskost og brunet smør
Karrysild med æble og ristet rugbrød
Karrysild med fennikel og estragon
Dild sild med knækbrød
Sild med æble og sellerislaw og kartofler
Sildebranchen
Axeltorv 3
1609 Kbh V
© Connected – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.